Tel: 06 83793680‬ info@bouwbedrijfdebrouwer.nl

Onze diensten

Nieuwbouw

Voor het realiseren van uw nieuwbouwhuis komt er veel op u af. Wij gaan graag met u in gesprek om uw plannen waar te maken en op een vakkundige manier met u mee te denken en te adviseren. Samen brengen we uw nieuwbouwproject tot het gewenste eindresultaat.

Aan- en verbouw

Ook op het gebied van de aan- en verbouw van uw woning of bedrijfspand beschikt ons team over de juiste kennis en ervaring. Wij helpen u graag verder bij zowel kleine als grote verbouwingen om de gewenste woonruimte van bijvoorbeeld uw huis mogelijk te maken. Als het gaat om de aanbouw van uw huis zorgen wij ervoor dat de stijl van de huidige woning wordt doorgetrokken. Uiteraard zal de aanbouw van uw pand aan alle eisen en wensen voldoen.

Restauratie en renovatie

Restauratie en renovatie van panden vergt veel specialisme als het gaat om deze vakgebieden. Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken, kunnen wij uw (monumentaal) pand zowel restaureren als renoveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw pand weer in oorspronkelijke staat komt of door het aanbrengen van vernieuwingen een mooier uiterlijk krijgt. Graag gaan we met u persoonlijk in gesprek om de klus tot het gewenste resultaat te krijgen.

Overig

Wij krijgen vaak van onze klanten te horen dat ze erg positief zijn over het eindresultaat daarom helpen we zowel particulieren als bedrijven graag verder met alle denkbare uiteenlopende vraagstukken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een dakkapel tot aan het verbouwen van een keuken of kleinere reparaties zoals het vervangen van een kozijn. Voor het bespreken van alle mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de contactpagina.

verbouwing van bedrijfshal
aanbouw veranda

Waarom Bouwbedrijf
De Brouwer?

Wij onderscheiden ons door:

N

Ieder project is voor ons uniek

N

Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid

N

Persoonlijk contact met de opdrachtgever

N

Kortom: Bouwbedijf De Brouwer = sterk in bouwen!

Bouwbedrijf De Brouwer BV
Putstraat 11
5091 TH  Middelbeers

Telefoon:
Mark 06 54272303
Gijs 06 83793680

Mail:
info@bouwbedrijfdebrouwer.nl

Neem contact met ons op: